lördag 21 december 2013

Klapp o dask.

För alla er som inte har mig på fejjan kan jag meddela att jag fick B i betyg på tentan och godkänt på mardrömsuppsatsen som skrevs i sista sekund! Helt överväldigad. Förväntade mig kanske D, högst C, i tentabetyg. När det kommer till uppsatsen fick jag min fair share av kritik när det gäller upplägg och struktur men att den innehållsmässigt var väldigt bra och tydligen så skriver jag väldigt självständigt istället för att bara återge från litteraturen. Så jävla gött!
Nu har vi artikelanalys, bokrecension och hemtenta kvar på denna sista kursen sen är statsvetenskap grundkurs shlutt! Iof har jag första tentan kvar också, men den räknar jag inte riktigt. Jag kan det jag ska, det måste bara ner på papper tsm med sina referenser.
IN YOUR FACE CSN!!

Nu e det snart jul. Vi ska ha julklappsspel som vanligt både på julafton och på juldagen. Sen också med släkt från pappas sida på helgen. Synd bara att lönen från LSS inte kommer förrän den 27:e. Får bli till att göra de flesta klapparna själv. Det brukar jag iof göra men med nyinköpt material. Jag och bror ska lägga ihop till en present som mor önskar sig, till far har vi inte hittat något än..han e så jevvla svår att hitta något till! Alltid! Vill ju inte köpa något bara för att köpa heller. Eller de superklychiga strumporna med tillhörande slips. Haha, jag hoppas alla som bär slips ser till att matcha den med sina strumpor! Sjukt viktigt ju.

Kärleken den fladdrar omkring. Förvirrad som få. Börjar nästan bli helt avtrubbad. Det här med att gå och kära ner sig i människor e ju helt passé egentligen. Varför inte bara älska allt och alla ovillkorligt? Eller göra det sen samtidigt va hopplöst förälskad i en eller flera. Där förhoppningsvis någon av dem är lika förälskade tillbaka. Tror jag ska satsa på det. För jag börjar bli smått förälskad.

Dags att börja skapa lite julklappar o juldask 'rå? Jadåå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar